Raad eens  ?

Je staat op het punt om een fantastische keuze te maken, ja echt!

Waarom ?

Simpel: omdat je nieuwsgierig bent naar onze RiceStraws, het 100% natuurlijke rijstrietje dat even functioneel is als zijn traditionele varianten, maar dan met een minimale milieu-impact!

Breng een vleugje milieubewustzijn in uw zaak met een klein, maar krachtig gebaar!

Trakteer jouw klanten op 100% plezier
0% plastic en jezelf op een promokorting!

Aanbieding!

Deze originele RiceStraws™ zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic en papieren  rietjes. EU-gecertificeerd, duurzaam en 100% natuurlijk,  maakt onze RiceStraws™ een verantwoorde keuze voor uw koude dranken.

 24,00

18 op voorraad (kan nabesteld worden)

HET ecologische alternatief voor plastic & papieren rietjes.

Gemaakt van het restafval van de rijstindustrie, zijn deze rietjes een mix van 70% rijst met 30% tapioca (plantaardig bindingsmiddel) & een vleugje magie.

Trouwens, ook een glutenvrij alternatief voor pasta-rietjes en geschikt  voor zowel veganistische als halal diëten!

100% plantaardig & composteerbaar

In tegenstelling tot hun tegenhangers in plastic & bioplastic die bijna 500 jaar nodig hebben om af te breken, ontbinden onze RiceStraws in slechts 60 dagen. Dit maakt ze een uitstekende meststof & composteerbaar alternatief, zonder bedreiging voor ons zeeleven.

Leef duurzaam & bewust

Ons assortiment is gevarieerd, we beschikken over verschillende kleuren en lengtes. Bovendien zijn al onze producten volledig vrij van chemicaliën en worden ze gekleurd met uitsluitend 100% natuurlijke, plantaardige kleurstoffen.

Samen op weg naar een groenere toekomst.

De impact van dit gesloten recyclingproces is diepgaand. Door te kiezen voor RiceStraws draag je actief bij aan het verminderen van plastic afval, het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het behoud van onze natuurlijke ecosystemen.

10% van onze winst gaat naar Project Borneo

Onze inspanningen beschermen niet alleen het milieu, we geven ook terug aan de gemeenschap. 10% van onze winst gaat rechtstreeks naar Project Borneo, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van de ongelooflijke dieren die deze regio hun thuis noemen.

En, we dragen ook bij aan het economische welzijn van de boeren die nu deel uitmaken van deze duurzame toeleveringsketen.