Tarwe of stro rietjes

🌾 Tarwestengels worden gebruikt om deze rietjes te maken. De tarwe rietjes geven een rustieke en natuurlijke sfeer.  Ze zijn al zoveel beter dan plastic rietjes voor het nippen van je favoriete drankje. Het feit dat ze biologisch afbreekbaar zijn, is echt een pluspunt. 

Als je iemand bent die graag met je rietje speelt, dan zijn tarwe rietjes misschien niet voor jou.  Ze kunnen makkelijk breken. 💔 Met een breedte van 3 mm kunnen ze snel verstoppen. Mensen met ernstige glutenallergieën moeten voorzichtig zijn. 🚫

Rijst rietjes zijn een andere optie.  Ze hebben dezelfde milieuvriendelijke voordelen als tarwe rietjes.  Maar je hoeft je geen zorgen te maken over breken of verstoppen.  Met een diameter vanaf 8 mm en meer slurp je zonder zorgen je mojito, met of zonder muntblaadjes. 🍹

De rijst rietjes zijn een stuk steviger. Je kunt gecrusht ijs stevig roeren zonder bang te zijn dat het breekt.  De bredere bouw maakt moeiteloos nippen mogelijk.  Geen frustrerende verstoppingen.  Wat gluten betreft? Geen zorgen. Ze zijn veilig voor mensen met glutenallergie. 🍞🚫

Dus, tarwe rietjes zijn zeker beter dan plastic rietjes. 

Maar rijst rietjes zijn de nieuwe favoriet. Ze zijn ideaal voor wie het milieu wil beschermen.  Tegelijkertijd kun je genieten van een comfortabele, zorgeloze drinkervaring. Proost op een groenere toekomst! 🥂🌏

Waarom onze rijst rietjes een kans geven?

6 goeie redenen.

1. Onze rijst rietjes zijn duurzaam gemaakt van 70% restafval van de rijstindustrie - de gebroken, ongebruikte rijstkorrels die anders verloren zouden gaan - gecombineerd met 30% tapioca.

2. Onze rijst rietjes komen in alle soorten & maten - voor elke drankje een perfecte match! Onze rietjes zijn ook gekleurd met 100% natuurlijke, plantaardige kleurstoffen.

 

3. Waarom geen pasta rietjes, zegt u? Deze zijn niet glutenvrij en onze rijst rietjes wel!

 

azie rijst
rijst rietjes

 

4. In tegenstelling tot plastic & bioplastics, die bijna 500 jaar nodig hebben om af te breken, zijn onze rijst rietjes volledig afgebroken in minder dan 60 dagen.

Tevens een perfecte en milieuvriendelijke meststof die ook geen onschuldige, hongerige zeedieren schaadt!

 

5.  Onze rijst rietjes zijn stevig en gaan tot een uur mee voordat ze gaan kromtrekken, maar blijven nog 1 à 2 uur functioneel.

 

6. Onze rijst rietjes hebben hun unieke charme al bewezen in Azië en worden nu ook een aantrekkelijke keuze voor Europa. Azië is dol op deze unieke rietjes, vooral vanwege het lokale karakter ervan. Bijvoorbeeld Bali ervaart een opvallende toename in het gebruik van rijst rietjes als milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes. En, vanaf nu zij ze ook beschikbaar bij ons!