Jullie eco-partners in crime

Ons verhaal

 

Welkom bij EcoSippers, waar passie & milieubewustzijn samenkomen in een innovatieve verpakking!

Wij zijn Michael & Sofie, twee energieke avonturiers en coaches in het dagelijks leven. Naast onze coaching, beoefenen we ook verschillende vormen van lichaamswerk. We geloven dat een gebalanceerd leven niet alleen afhankelijk is van een gezonde geest maar, ook van onze interactie & beleving met de natuur.

Als avonturiers hebben we geleerd dat de natuur een krachtige bron van inspiratie & heling is. Het heeft ons geleerd om met verwondering naar de wereld om ons heen te kijken en te proberen om in zoveel mogelijk harmonie met de natuur te leven. We zijn ervan overtuigd dat het contact met de natuur belangrijk is voor een evenwichtig leven en het verbeteren van ons welzijn. Van daaruit is onze missie gegroeid  en onze zoektocht begonen naar oplossingen die ecologisch bewustzijn combineren met praktisch nut om de alomtegenwoordige plastic crisis aan te pakken.

 

Het is allemaal begonen in maart 2023 tijdens een gezellig moment in een bar in Borneo terwijl we genoten van een verfrissende drankje na een onvergetelijke vrijwilligerservaring van 14 dagen met Project Borneo. Daar ontdekten we RiceStraws, het voor ons perfecte symbool van hoop, innovatie & toewijding aan onze prachtige planeet, Moeder Aarde.

Als koppel houden we ook van plezier maken en een feestje, maar we nemen onze sociale en milieubewuste verantwoordelijkheid ook serieus. Daarom dragen we trots 10% van onze winst af aan Project Borneo! Op die manier kunnen we blijvend bijdragen aan hun waardevolle werk en zorgen we ervoor dat jouw aankoop een positieve impact heeft.

Dus, stap met ons mee op deze avontuurlijke reis! Duurzaamheid is belangrijk, maar we willen het ook op een leuke en luchtige manier benaderen. Laten we samen streven om de verbinding tussen mens en natuur weer te versterken.

One sip at a time … cheers!

Met jullie fantastische bijdrage kunnen we samen de gigantische hoeveelheid plastic afval verminderen &  tegelijkertijd het Matang Wildlife Centre ondersteunen.